Projectinrichting

Niet alleen het visuele aspect is belangrijk bij het interieur van een kantoor- of praktijkruimte. Een goed en prettig interieur heeft veel invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Daarnaast laat de inrichting aan klanten, cliënten en andere bezoekers zien waar uw bedrijf/praktijk voor staat.

Ontwerp

Ontwerp

Een doordacht en creatief advies. Dat is de onderscheidende meerwaarde die Konijnendijk Woontrends u biedt!


Reden genoeg om de projectinrichting uiterst serieus te nemen! Konijnendijk Woontrends heeft adviseurs in dienst die u goede adviezen en informatie kunnen geven omtrent projectinrichting. Zij hebben jarenlange ervaring en veel kennis. Met de juiste keuze in vloer, wand- en raambekleding behaalt u het beste resultaat uit uw medewerkers en

luxaflex

Luxaflex®

De raambekleding van Luxaflex® wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij meten bij u op locatie op.


straalt u vertrouwen uit naar uw klanten en cliënten. Onze adviseurs ontwikkelen een onderscheidend concept, dat bij u en uw bedrijf past. Konijnendijk Woontrends adviseert u niet alleen, wij voeren het ook voor u uit! Wij hebben alles onder één dak!

styling

Styling

Heeft u behoefte aan een doordacht stylingadvies voor uw inrichting? Onze binnenhuisadviseurs helpen u graag verder bij het maken van uw keuze!